Események, rendezvények

2016-os év

Sziasztok!

Köszönjük, hogy ilyen sokan kitöltöttétek a kérdőívünket, sok segítséget nyújtottatok ezzel az Egyesület további terveihez.

Kezdjük a tagdíjakkal. Szerencsére jelenlegi taglétszámunk és a bevételeink (vásárok, nyertes pályázat) lehetővé tette, hogy az idei évben (azaz 2016-ban)  2 000,- Ft legyen az éves tagdíjunk. Reméljük, ezzel tényleg elérjük, hogy sokan, akik eddig a magas tagdíj miatt nem csatlakoztak hozzánk, idén velünk tartanak. Ehhez további lépések  >>> itt

 

Programjaink közül a két állandó idén is lesz. Fehérvárcsurgó és Velence. Az időpontok még nincsenek meg, de a honlapon és minden fórumon közzétesszük, amint pontos dátumot tudunk.

Tervezzük havonta – a szezonban – találkozók rendezését, tagoknak és támogatóknak, de külsősöknek (leendő tagoknak) is. Ehhez az ország minden részéről várunk javaslatokat, ahogyan a „Nyitott kertek” elnevezésű projekthez is. Szeretnénk kisebb csoportokban meglátogatni azokat a kertbarátokat, akik vállalják, hogy megmutatják eddigi munkájukat, a kincseiket.

A válaszokat, ötleteket várjuk ide: leanderegyesulet(kukac)gmail.com

vagy ide: www.facebook.com/leanderegyesulet

 

Fahajas, Dottore, Luteum plenum